Een overtijdsbehandeling om de bevalling op gang te brengen

Ben jij overtijd? Is jouw kleine spruit na 40 weken nog niet geboren? Dan kan je proberen om via een overtijdsbehandeling de bevalling op gang te brengen.

De massage

Deze massage bestaat uit een fijne ontspanningsmassage van het hele lichaam gecombineerd met acupressuur, waarbij de drukpunten die ik normaal vermijd bij een zwangerschapsmassage nu extra stimuleer. Dit kan net het zetje geven dat jouw lijf nodig heeft om de bevalling op gang te brengen. Deze behandeling duurt 90 minuten en indien gewenst leer ik je hoe jouw partner de acupressuur thuis kan herhalen. Daarnaast ontvang je oefeningen om meer ruimte in het bekken te maken en te ontspannen.

Wanneer kan je deze massage boeken?

Deze massage geef ik vanaf 40 weken zwangerschap. Wanneer je weet je dat je al eerder ingeleid wordt dan is het ook mogelijk om deze behandeling te boeken.

Een aantal vrouwen die ik eerder heb behandeld hebben baat bij deze massage gehad. Jammer genoeg is er geen garantie dat je de volgende dag al aan het bevallen bent. Toch levert het je altijd wat op. Denk aan ontspanning, harde buiken of voorweeΓ«n.