Heb jij een cadeaubon van mij ontvangen, ben je niet zwanger of onlangs bevallen, en wil je deze inwisselen voor een fijne ontspannen massage? Kies dan in het boekingsmenu “inwisselen cadeaubon ontspannen massage”.

Voor alle massages geldt dat ik, in overleg, gebruik maak van verschillende technieken. Denk hierbij aan bindweefselmassage, cupping, dorn-therapie, manuele lymfe drainage  triggerpoint-therapie etc.

Ontspanningsmassage

Tijdens de ontspanningsmassage word je lichaam zacht en langzaam gemasseerd met olie. Je voelt je spieren losser worden en door de zachte langzame wrijving met de olie word je weer kalm en kun je, je heerlijk ontspannen.

Massage bij nek- en schouderklachten

Een ideale massage bij klachten van de rug, schouders en nek. De knoopjes worden weggemasseerd. De massage bevorderd de nachtrust het verlicht pijn en stijfheid en zorgt ervoor dat je weer soepel kunt bewegen.

Holistische massage

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedachten en emoties uit het verleden maar ook uit het nu kunnen zich via het lichaam uiten in vage klachten. Vaak heb je al veel geprobeerd om deze klacht te bestrijden en soms blijft de klacht ook een poosje weg.
Door middel van massagetherapie wordt je uitgenodigd om op een andere manier naar jouw klachten te kijken.  We gaan samen op onderzoek, door middel van massages (er hoeft niets te veranderen of worden weggemasseerd), coaching en/of oefeningen. Soms krijg je een thuisopdracht mee.   
Je leert nog beter naar jouw lichaam te luisteren zodat het kan ontspannen en het zelfhelend vermogen kan activeren. Jij komt weer in balans. Uiteindelijk wordt jouw lichaam weer een fijne plek om te bewonen.

Klassieke massage

De klassieke massage, ook wel Zweedse massage genoemd, is vooral gericht op het soepel maken van spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en verklevingen van bindweefsel onder de huid. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen met of zonder pijnklachten.

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage  is een zachte massage van de voeten. Het geeft ontspanning, niet alleen in je voeten maar in het hele lichaam. Het nodigt je uit om te luisteren naar wat jou lijf je te vertellen heeft. Een voetreflexmassage beรฏnvloed de bloedsomloop, lymfe- en energiestroom. Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet.  Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Voetmassage 

Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam โ€“ dag in, dag uit. Maar die nachtenlange danssessies, torenhoge stilettoโ€™s en kilometers (hard)lopen eisen wel zijn tol. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?