Een massage tijdens jouw zwangerschap

Tijdens jouw zwangerschap is een massage niet alleen maar een luxe om te doen. Een massage helpt je onder andere bij onrust & stress, onrustige benen, kuitkamp en rugpijn. En bovendien geeft een massage gelijk meer energie.

Een massage bij mij richt zich echt op jou


In het gesprek dat we voorafgaand aan de massage hebben, vraag ik altijd naar de laatste controles en ben ik nieuwsgierig hoe jij je zwangerschap ervaart. Als je het leuk vind is er ook ruimte om een affirmatiekaart te trekken. Tijdens iedere afspraak bespreken we hoe jouw massage er uit gaat zien. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden?

Weer op je buik liggen

Wil je weer eens lekker op je buik liggen? Dat kan. Er is een massagetafel aanwezig die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen. Je kunt er ook voor kiezen om met ondersteuning van een groot kussen op je zij te liggen. We kijken samen naar de meest comfortabele houding voor jou.
Ik masseer in elk geval jouw rug, nek en schouders terwijl je heerlijk ontspannen op je buik ligt. Ik maak gebruik van een zachte olie die veilig is voor jouw kindje.

Ervaren?

Wil je zelf eens een zwangerschapsmassage ervaren en een uurtje helemaal aan jouzelf besteden? Wacht niet langer en maak snel, online een afspraak. Dat kan hier

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *