Welkom mamaNa 9 maanden is het zover. Je bent bevallen. Jullie kindje is geboren en jij bent moeder geworden. Samen met je kindje mag je rustig aan wennen aan de nieuwe situatie.

Soms kan je je onrustige blijven voelen en lukt het je niet goed om te ontspannen of goed te slapen. Niet gek want lichaam en geest hebben tijd nodig om alles te verwerken en om hormonaal in balans te komen. Laat je lichaam verzorgen door middel van een welkom mama behandeling.

Deze behandeling geef ik vanaf 3 weken na de bevalling bij mij in de praktijk. Heb je een keizersnede gehad dan wachten we tot de wond helemaal gesloten is. Meestal is dat na 5-6 weken.

Welkom mama basis

In de welkom mama basis behandeling sta jij weer centraal. We beginnen met een warm voetenbad waarin Magnesium en etherische olie zijn toegevoegd. Je mag landen met een kop thee en als je wilt mag je mij jouw bevallingsverhaal vertellen. Na het voetenbad mag je plaatsnemen op de massagetafel en masseer ik een deel van jouw lichaam met warme olie.

Welkom mama uitgebreid

In de welkom mama uitgebreid behandeling sta jij weer centraal. We beginnen met een warm voetenbad waarin Magnesium en etherische olie is toegevoegd. Je mag landen met een kop thee en als je wilt mag je mij jouw bevallingsverhaal vertellen. Na het voetenbad mag je plaatsnemen op de massagetafel en masseer ik jouw lichaam met warme olie.
Daarna krijg je een buikpakking met daarbij een blessing. De pakking bestaat uit verschillende kruiden en olie die zorgt voor ontspanning in de buik en stimuleert de doorbloeding van organen en huid.
De blessing die ik uitspreek komt uit de Yin Tuina, een zachte vrouwelijke Chinese massage die wel wat lijkt op reiki uit Japan. Terwijl de buikpakking intrekt en zijn werk doet, masseer ik jouw voeten.