Een massage bij mij richt zich echt op jou.
Tijdens iedere afspraak bespreken we hoe de massage er uit gaat zien. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden? Ben je zwanger en wil je weer eens lekker op je buik liggen? Dat kan. Er is een massagetafel aanwezig die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen.

Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Ik stel je verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klacht.
Daarna besluiten we samen hoe we de massagetijd invullen en welke delen van het lichaam deze sessie aan bod moeten komen.
Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, schrijfoefeningen of mindfulness. Ook hier sta jij centraal, wat past en wat werkt voor jou.
Ik neem hiervoor de tijd, ik raffel nooit af en zorg voor een veilige omgeving.