Veranderen vraagt moed om het vertrouwde los te laten en het onbekende toe te laten

Veranderen houdt voor mij in dat ik keuzes maak, de spanning mag voelen en mijn dromen waar mag maken. Ik ben daar nu klaar voor!

Na 7 jaar met veel plezier, energie, liefde en aandacht klanten van 0 tot 94 jaar te hebben gemasseerd, is het tijd voor een nieuwe richting.

Zoals jullie wellicht weten ben ik afgelopen zomer begonnen aan een opleiding tot zwangerschapscoach. Ik leer hier om zwangere vrouwen door middel van oa. Praktische eerlijke informatie, zwangerschapsyoga, ademtherapie, HypnoBirthing en mindfulness te begeleiden naar een ontspannen bevalling en kraamperiode.

Vanaf januari 2023 ga ik mij richten op zwangeren, mama’s en baby’s.   
Tot 31 december is het mogelijk om een massage in te plannen. Daarna maak ik de overstap en geef ik alleen nog zwangerschaps- en mama massages en natuurlijk de babymassage. Ik hoop medio februari-maart de eerste zwangerschapscursus te kunnen starten.

Daarnaast ga ik ook een cursus:  “ontspanning bij pijn” geven. Super waardevol bij bijvoorbeeld fibromyalgie, nek-en schouderpijn, een hoge ademhaling en stress. Daarover informeer ik jullie graag op een ander moment.

Ik heb genoten van de mooie massages en de fijne gesprekken, de spiegels maar ook van de huil- en lachmomenten. Ik wil jullie bedanken voor het  vertrouwen in mij. Dit heeft mij mede gevormd tot wie ik nu ben.

Liefs Marlies,
Massagepraktijk Marlies

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *